2 thoughts on “Speciaal voor Tinus !!!!

  1. Luca van Witzenburg

    Hoi Tim,

    Hoe gaat het met je? Is Australië leuk? Met mij gaat het heel goed. Deze week heb ik de avondvierdaagse gelopen. Ik heb meegedaan met de 5 kilometer. Gisteravond was het defilé. Het was een enorme herrie. Iedereen was aan het toeteren of fluiten. Mijn oren piepen nu nog. Met 7 klik snoep en natuurlijk mijn derde medaille ben ik tevreden naar huis gelopen. Vanmorgen mochten we een uur later naar school. Een lekker dagje was het. We mochten spelletjes meenemen. Nu hebben we een week vakantie. Vandaag was het heel mooi weer. Is het weer in Australië ook mooi. Heb je al veel enge dieren gezien, zoals gevaarlijke spinnen, schorpioenen en slangen?

    Het schoolreisje was dit jaar super leuk. We zijn naar Dipidoe geweest. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar het was heel erg leuk. Mijn leukste schoolreis tot nu toe. Het leukste was een atractie dat heel langzaam omhoog gaat en super snel weer naar beneden.

    Iedereen mist je in de klas. Laat je snel weer wat van je horen.

    Groetjes

    Luca

    Reply
    1. Tim Goes

      Hoi, Luca

      Met mij gaat het goed. Australië is inderdaad een erg leuk land. Met ons ‘zogenaamde’ schoolreisje zijn we naar sea life geweest. ik heb daar een kroko(dil) gezien, die was ooit bij een boer op het land terecht gekomen en dat kwam door een overstroming en dat beest at al z’n vee op. (meneer de boer had alleen maar koeien. 🙂 ) dus uiteindelijk gaf meneertje de boer krokie aan sea life en ik denk dat je je al meteen afvraagt hoe groot krokie is. Hij is wel 1+2+2 meter lang!!!!!! 5 meter, dus ongeveer net zo lang als een kleine bus, en je kon hem ook van bovenaf bekijken. En ik zag daar ook een hamerhaai, een tijgerhaai, een pijlstaartrog heel veel nemo’s en z’n vriendjes, garnaaltjes, neusvissen (zo noem ik ze 🙂 ), zeesterren, heremietkreeftjes, olifantvissen, spinnen, zeepaardjes en van alles en nog wat. En verder zijn we in Puffing Billy geweest. Dat is een stoomtrein die rijdt op kolen.

      En deze dieren heb ik ook al gezien: gevaarlijke spinnen, schorpioenen en slangen

      Ik mis jullie ook erg. Doe iedereen de groeten in de klas van mij.
      Groetjes Tim

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *